Пожелания за цветница

Цветница е днес, за теб най-красивото цвете ще избера, най-здавата върба за теб ще сплета и тост ще вдигна за твоята душа добра!Честит имен ден!

No votes yet

Честит имен ден!Пожелавам ти красиви дни, като цъфнали цветя с аромат на пролет, озарени с усмивки и здраве!

No votes yet

Честита Цветница! Намирането на добър, искрен и лъчезарен човек, като теб е като намирането на четирилистна детелина. Имах аз честта да я намеря! Честит имен ден!

No votes yet

Честита Цветница! Нека върбовата клонка от зло ни избави. Слънчевите лъчи, да ни дадът надежда.На празника на Цветница, аз ти пожелавам здраве и успех, много радост за напред!

No votes yet

Честита Цветница! За красив човек, красиво име. Нека днес слънцето топли душата ти, цветята очите ти, радвай се на песните на птичките и не забравяй че днес е твоят ден!

No votes yet

Честита Цветница! Дано има повече щастие и любов за теб!Никога не забравяй, че след една буря, винаги изгрява дъга, а дъждът подхранва красотата на цветята!

No votes yet

Честита Цветница! Ти си нежна, крехка и красива, за това, аз ти пожелавам да не спираш да цъфтиш!

No votes yet

Честита Цветница! Нека твоята градина да е пълна с любов и късмет и да растат всеки ден, а на трапезата ти да има здраве и успех още хилядолетие напред!

No votes yet

Цветница е дошла, щом птичките пеят, пеперудите пърхат, слънцето ярко грее.Моми се събират върб,и връзват за здраве, щастие и успех. Твоят празник с хубаво се свързва, а аз ти желая животът да ти е такъв слънчев и весел!

No votes yet

В началото на пролетта, Цветница е дошла и носи букет от здраве,щастие и късмет само за теб! Честит имен ден!

No votes yet

Честита Цветница! Пожелавам ти да вървиш по пътека от успехи, щастие и любов и където минеш, след теб усмивки да цъфтят!

No votes yet

Честита Цветница! Не оставяй, животът да е сив и скучен, а цветен като името си го направи.Нека да има цвят на любов, щастие и здраве и наздраве!

No votes yet

Честита Цветница! Ти си от хората, кръстени на цветята, може би за това си красива, като цвете, може би за това, душата ти е чиста, като пролетна роса и може би за това, така озаряваш света, като пролетно слънце! Честит празник и весело изкарване!

No votes yet

На днешният празник, върба ти вземи, в коса си я закачи, после в дома си я занеси. Нека тя озари твоят дом с щастие,радост и много любов! Честита Цветница!

No votes yet

Честит имен ден! Бъди, като роза, красива, но бодлива. Бъди, като слънце, никога не спирай да светиш, но най- вече бъди пъстра и весела, като Цветница!

No votes yet

Честит имен ден! Цветница е днес и аз ти пожелавам, букет от щастие, любов и здраве да се носи за теб!

No votes yet

Честита Цветница! С пожелание за приятни дни, като топъл слънчев ден. Да срещаш красиви усмивки, като цъфнала роза и любов сладка,като мед само за теб!

No votes yet

Честита Цветница! Пожелавам ти най-вече здраве, защото щастието и красотата ги притежаваш.Нека още много за напред, с усмивка и топлина да радваш любимите си хора!

No votes yet