Пожелания за цветница

Честита Цветница! Нека твоята градина да е пълна с любов и късмет и да растат всеки ден, а на трапезата ти да има здраве и успех още хилядолетие напред!

No votes yet

Честита Цветница! Дано има повече щастие и любов за теб!Никога не забравяй, че след една буря, винаги изгрява дъга, а дъждът подхранва красотата на цветята!

No votes yet

Честита Цветница! Намирането на добър, искрен и лъчезарен човек, като теб е като намирането на четирилистна детелина. Имах аз честта да я намеря! Честит имен ден!

No votes yet

Честита Цветница! Нека върбовата клонка от зло ни избави. Слънчевите лъчи, да ни дадът надежда.На празника на Цветница, аз ти пожелавам здраве и успех, много радост за напред!

No votes yet

В началото на пролетта, Цветница е дошла и носи букет от здраве,щастие и късмет само за теб! Честит имен ден!

No votes yet

Честита Цветница! Не оставяй, животът да е сив и скучен, а цветен като името си го направи.Нека да има цвят на любов, щастие и здраве и наздраве!

No votes yet

Честита Цветница! За красив човек, красиво име. Нека днес слънцето топли душата ти, цветята очите ти, радвай се на песните на птичките и не забравяй че днес е твоят ден!

No votes yet

Честита Цветница! Пожелавам ти да вървиш по пътека от успехи, щастие и любов и където минеш, след теб усмивки да цъфтят!

No votes yet

Честита Цветница! Пожелавам ти най-вече здраве, защото щастието и красотата ги притежаваш.Нека още много за напред, с усмивка и топлина да радваш любимите си хора!

No votes yet

Цветница е дошла, щом птичките пеят, пеперудите пърхат, слънцето ярко грее.Моми се събират върб,и връзват за здраве, щастие и успех. Твоят празник с хубаво се свързва, а аз ти желая животът да ти е такъв слънчев и весел!

No votes yet

Цветница е днес, за теб най-красивото цвете ще избера, най-здавата върба за теб ще сплета и тост ще вдигна за твоята душа добра!Честит имен ден!

No votes yet

Честита Цветница! Ти си нежна, крехка и красива, за това, аз ти пожелавам да не спираш да цъфтиш!

No votes yet

Честит имен ден! Цветница е днес и аз ти пожелавам, букет от щастие, любов и здраве да се носи за теб!

No votes yet

Честита Цветница! Ти си от хората, кръстени на цветята, може би за това си красива, като цвете, може би за това, душата ти е чиста, като пролетна роса и може би за това, така озаряваш света, като пролетно слънце! Честит празник и весело изкарване!

No votes yet

На днешният празник, върба ти вземи, в коса си я закачи, после в дома си я занеси. Нека тя озари твоят дом с щастие,радост и много любов! Честита Цветница!

No votes yet

Честита Цветница! С пожелание за приятни дни, като топъл слънчев ден. Да срещаш красиви усмивки, като цъфнала роза и любов сладка,като мед само за теб!

No votes yet

Честит имен ден!Пожелавам ти красиви дни, като цъфнали цветя с аромат на пролет, озарени с усмивки и здраве!

No votes yet

Честит имен ден! Бъди, като роза, красива, но бодлива. Бъди, като слънце, никога не спирай да светиш, но най- вече бъди пъстра и весела, като Цветница!

No votes yet