Пожелания за гергьовден

Честит Гергьовден.Твоето име носи сила, силата на свети Георги, тя е непобедима. Използвай силата, с която си орисан и никога не се предавай!

No votes yet

Честит Гергьовден! Нека днес, да се почерпим за българската армия и за теб. Най-големите подаръци ти пожелавам- здраве, успех, любов, а другото го има в магазина.

No votes yet

Честит Гергьовден! Нека днес на твоята трапеза, освен агне, вино и приятели , пръсътват и любовта, смелостта и храбростта. Дано останат с теб за винаги!

No votes yet

Честит имен ден! Днес е твоят имен ден. Днес празнуваме, за името ти велико и за душевната ти чистота. Наздраве най-вече за твое здраве!

No votes yet

Честит Гергьовден! С пожелание за дом пълен с любов, здраве, успехи и деца засмяни и така да е всеки ден!

No votes yet

Честит Гергьовден! Пожелавам ти, от днес на татък, усмивката да ти стане навик, здравето да е с теб до край, а любовта да е вечна!

No votes yet

Честит Гергьовден! Пожелавам ти бъдеще блогополучно, което да прави всеки един твой ден, приказен и незабравим!

No votes yet

Честит Гергьовден! Пожелавам ти здраве, късмет и успех, придружени с много любов и усмивки!

No votes yet

Честит имен ден!Българската армия днес празнува, а нашият Георги, днес ще празнува с приятели добри, с танци и песни до зори!

No votes yet

Честит Гергьовден! Дано винаги, да можеш да вземаш решение в живота, а то винаги да е правилното!

No votes yet

Честит Гергьовден!Пожелавам ти, с голяма гордост да носиш името си! Нека успехите, здравето и любовта за теб да са безкрайни! Честит имен ден!

No votes yet

Честит Гергьовден! На днешният празник, най-големият подарък, който може да получиш е здравето. От сърце ти го пожелавам, да го имаш до края на живота си!

No votes yet

Честит имен ден! Пожелавам ти, иконата на свети Георги да ти предаде увереност, смелост и сила във всяко ново, твое начало!

No votes yet

Честит Гергьовден!На трапезата днес, агънце вкусно ще присъства!Всяка лоша мисъл, ще отсъства! С танци и песни, ние ще се веселим, защото имен ден, имаш ти!

No votes yet

Честит Гергьовден! Искрено ти пожелавам, в живота си само щастие да намираш, само щастие да даваш и много дълъг живот да притежаваш!

No votes yet

Честит имен ден! Днес за нищо лошо не мисли, а чаша в ръка вдигни, наздраве изречи и не му мисли!

No votes yet

Честит Гергьовден!Твоят светец, нека те пази и желанията да ти изпълнява!

No votes yet

Честит имен ден! Нека Свети Георги те закриля и ти предаде силата си, непобедима за да си винаги, първи за напред!

No votes yet