Пожелания за Иванов ден

Днес е Ивановден-твоят ден.Нека да бъдеш по-обичан, от най-обичаните! Нека да бъдеш по-щастлив и от най-щастливите!Най-важното, бъди този, който искаш да бъдеш и винаги следвай целите си!

No votes yet

Честит Ивановден! Честит празник приятелю, обещавам винаги да съм до теб и още 1000 имени дни напред! Бъди здрав като скала, усмихнат като зелка и обичан, като вино!

No votes yet

Честит Ивановден! Името Иван означава "богопомазан". С прекрасното си име, си орисан с цялата природна красота. Ето за това, аз ти пожелавам здраве и щастие!

No votes yet

Честит имен ден! Ох, Иван, от боговете е той избран - Да е навсякъде първенец той! Да печели и без бой!

No votes yet

Честит Ивановден! Нека само, обич да има в твоя дом! Слънце да топли дните ти! Радостта да ти е спътник, всеки божи ден и 100 години напред, да празнуваш този имен ден!

No votes yet

Честит Ивановден! Пожелавам ти където и да ходиш, само хубаво да намираш. В работата, да се справяш отлично и виното за събирането, да е прилично!

No votes yet

Честит имен ден Иване! То не е име, то е титла! Пожелавам ти с здраве, щастие и гордост да носиш своята титла!

No votes yet

Честит Ивановден! Нека днешният ден, теб да дари с безусловна любов, много усмивки и здраве в изобилие!

No votes yet

Честит Ивановден! Нека всеки един ден, бъде като Ивановден! С много усмивки, танци и песни, с приятели и роднини да споделяш мигове прекрасни!

No votes yet

Честит Ивановден! С усмивка те поздравявам, и от сърце всичко хубаво ти пожелавам.

No votes yet

Честит имен ден Ивета! Пожелавам ти, винаги да блестиш, като златна монета. Портфейла ти, да бъде по-пълен от всички портмонета! Само с добро да споменават, името ти по всички кафенета!

No votes yet

Честит Ивановден! С Ивановден, идва началото и на новата година. Пожелавам ти и през тази година да си носиш името с щастие, любов и здраве и наздраве!

No votes yet

Честит имен ден Иване! Пожелавам ти да бъдеш весел, засмян и през цялата година замаен, но не от алкохол, а от любовна магия!

No votes yet

Честит Ивановден! Нека тази година да имаш успешна кариера, здраво тяло и да срещнеш любовта на живота си. Весело изкарване и наздраве!

No votes yet

Честит Ивановден! Пожелавам ти тази година богатство, като на арабски шейх. Здрав да си като бик и всичко за което, някога си мечтаел да е в ръцете ти!

No votes yet

Честит Ивановден! С пожелания за много успехи и всичко, което желаеш да се изпълни!

No votes yet

Честит Ивановден! Пожелавам ти, името ти с добро да се споменава, много успех да ти носи за напред и с голяма гордост да си го носиш!

No votes yet

Честит имен ден Ивелина! Бъди с душа, мека като коприна, с прекрасна усмивка и силует по-красив, от маникен на нова витрина!

No votes yet