Пожелания за нова година

Животът се променя, но моето новогодишно пожелание за вас остава същото - желая ви щастие, здраве и благополучие от все сърце!

No votes yet

Неуспехът не оказва влияние върху вътрешната ви устойчивост, а провалът просто означава, че сте открили друг фалшив начин да придвижите живота си напред. Възползвайте се от него.

No votes yet

Всеки край бележи ново начало. Запазете духа и решителността си непоклатими и винаги ще вървите по пътя на славата. Със смелост, вяра и големи усилия ще постигнете всичко, което желаете. Пожелавам ви щастлива Нова година.

No votes yet

Сега, през Новата година, се връщаме към топлите спомени. Мамо, ти имаш пръст във всеки прекрасен топъл спомен, който имам. Честита Нова година!

Average: 5 (1 vote)

Завършвайте всяка година с няколко добри урока и започвайте новата, като покажете, че сте научили добре уроците от изминалата.

No votes yet

Нека и тази година продължим да споделяме истинското приятелство, което добавя щастие и топлина дори в най-обикновените дни.

No votes yet

От вас се очаква да оставите миналото и да започнете на чисто. Предполага се, че трябва да простите на всички, които са ви наранили, и да бъдете отворени за нови взаимоотношения, с отворени обятия. Ето защо тя се нарича "Нова" година. Дано да имате щастлива Нова година.

No votes yet

Годините идват и отминават, но това, което е необходимо, за да ги направи стойностни, е нечия безусловна любов, прекрасни спомени и хъс, предложен да ги изживееш пълноценно. Вие ми дадохте всичко това и много повече през изминалата година и знам, че през следващата ще има още много неща от вас.

No votes yet

Новата година ни дава още един шанс да оправим нещата и да отворим нова глава в живота си.

No votes yet

Никой не може да се върне назад във времето, за да промени случилото се, затова работете върху настоящето си, за да си осигурите прекрасно бъдеще.

No votes yet

Новата година е като празна книга, а перото е във вашите ръце. Това е вашият шанс да напишете красива история за себе си. Честита Нова година.

No votes yet

Толкова съм развълнувана да направя нови планове и нови спомени с вас. нека направим тази година толкова добра, колкото и предишната.

No votes yet

На тази Нова година ви пожелавам да имате превъзходен януари, ослепителен февруари, спокоен март, безгрижен април, сензационен май и радост, която да продължи от юни до ноември, а след това да завърши с оптимистичен декември.

No votes yet

Нека старата година приключи и новата започне с най-топлите стремежи. Честита Нова година!

No votes yet

Измина още една година, дойде още една година. Пожелавам ви с всяка следваща година да постигате всичките си мечти. Нека Бог да излива върху вас любов и грижа. Честита Нова година.

No votes yet

По пътя към успеха правилото е винаги да гледате напред. Нека достигнете целта си и нека пътуването ви бъде прекрасно. Честита Нова година.

No votes yet

Нека новата година ви донесе топлина, любов и светлина, които да насочат пътя ви към положителна дестинация

No votes yet

На моя страхотен брат: благодаря ти за забавните и понякога смущаващи спомени, които споделяме. Нека да продължим тази традиция и през следващата година. Честита Нова година.

No votes yet

Помниш ли, когато бяхме млади и искахме да останем горе за новогодишната нощ? Сега сме стари и единственото, което искаме, е да спим.

No votes yet

Познанството с теб беше майсторски клас по истинско приятелство. Надявам се през Новата година да подражавам на вашата любов и топлота. Пожелавам ви много щастлива Нова година.

No votes yet

Надявам се, че с настъпването на Новата година тя ще бъде изпълнена с обещанията за едно по-светло утре. Честита Нова година!

No votes yet

Предполага се, че трябва да оставиш миналото и да започнеш на чисто. Предполага се, че трябва да простиш на всички, които са те наранили, и да бъдеш отворен за нови взаимоотношения, с отворени обятия. Ето защо тя се нарича "Нова" година. Да ти пожелая щастлива Нова година, приятелю!

No votes yet

Пожелавам ви да очаквате предстоящата година с увереност и смелост, давайки криле на мечтите си! Изживейте живота си пълноценно, щастлива Нова година!

No votes yet

Честита Нова година, приятелю. Надявам се, че си запазил малко шампанско, защото ще имам нужда от питиета през цялата година.

No votes yet

Пожелавам ви щастлива Нова година с надеждата, че ще имате много благословии през следващата година.

No votes yet

Пожелавам щастлива Нова година на този, който добавя слънчева светлина към нашето семейство.

No votes yet

Семействата са като фъдж - предимно сладки с малко ядки. Честита Нова година.

No votes yet

Сестра ми, моята първа приятелка, моята постоянна подкрепа: През следващата година ти пожелавам всички благословии, които наистина заслужаваш. Обичам те, сестричке.

No votes yet

За разлика от това, което повечето хора си мислят, никога не е твърде късно да бъдете това, което искате да бъдете. новогодишна картичка с религиозно послание

No votes yet

Нека погледнем назад към изминалата година с най-топлите си спомени. Честита Нова година.

No votes yet

Докато навлизаме в поредната година, бих искал да ви благодаря, че ме вдигате всеки път, когато съм потиснат, и ме насърчавате да вървя напред. Пожелавам ви една прекрасна година!

No votes yet

Вие направихте миналата година толкова специална за мен. Най-голямото ми желание е предстоящата година да бъде специална за вас.

No votes yet

Тъй като Новата година ни приближава с нови надежди, ето че пожелаваме на вас и вашето семейство една прекрасна година напред.

No votes yet

Вън със старото, вътре с новото: нека сте щастливи през цялата година. Честита Нова година!

No votes yet

По това време на годината е важно да съберем приятели наоколо и да прекарваме време заедно. Нямам търпение да посрещна новата година с вас.

No votes yet

Всяка година се опитваме да спазваме диета и да правим упражнения. Може би тази година плановете ни наистина ще сработят. Честита Нова година, приятелю.

No votes yet

Миналата година остаряхме и станахме по-бавни, но си прекарахме добре. Нека се уверим, че ще направим същото и през тази Нова година.

No votes yet

Нека тази година ви донесе ново щастие, нови цели, нови постижения и много нови вдъхновения в живота ви. Пожелавам ви една напълно заредена с щастие година.

No votes yet

Преброявам благословиите си и ви пожелавам още повече. Надявам се да се насладите на предстоящата Нова година.

No votes yet

Нощите ще са тъмни, но дните ще са светли, като ви пожелавам животът ви да е винаги светъл - Честита Нова година.

No votes yet

Решавам да спра да пилея решенията си за себе си и да ги използвам, за да ви се отплатя за топлината, която ми показахте. Честита Нова година!

No votes yet

Всяка година вземаме решения и се заричаме да ги спазваме. Тази година единственото ми решение е да продължавам да прекарвам време с теб.

No votes yet

Измина още една година, заредена със сладки спомени и весели моменти. Вие направихте моята година изключително необикновена и ми се иска това да продължи завинаги. С вас всяка минута е уникално събитие за мен. Пожелавам ти да имаш също толкова невероятна година, колкото си ти.

No votes yet

Пожелаваме ви цялата радост на сезона. Щастлива Нова година!

No votes yet

Точно в момента, в който ви се иска да се откажете, победата винаги е на една ръка разстояние. Помнете това, когато навлизате в Новата година.

No votes yet

Когато очаквам с нетърпение новата година, винаги си мисля за подаръците, които родителите ми са ми дали. Въпреки че ни делят километри, вие винаги сте в мислите ми. Честита Нова година.

No votes yet

Измина още една година на успех и щастие. С всяка нова година идват по-големи предизвикателства и препятствия в живота. Пожелавам ви смелост, надежда и вяра, за да преодолеете всички препятствия, с които може да се сблъскате. Дано да имате страхотна година и прекрасно време занапред.

No votes yet

С пожелание всеки ден от новата година да бъде изпълнен с успех, щастие и просперитет за вас. Честита Нова година.

No votes yet

На тази Нова година нека промените посоката си, а не датите, да промените ангажиментите си, а не календара, да промените отношението си, а не действията, и да предизвикате промяна във вярата, силата и фокуса си, а не в плодовете. Нека да изпълните обещанията, които сте дали, и да създадете за себе си и за близките си най-щастливата Нова година в историята.

No votes yet

Честита Нова година, бабо. Пожелавам ти светла Нова година, както всяка година, която си озарила в живота ми. Благодаря ти.

No votes yet

Е какво по-добро от това, да изпратим старата и да посрещнем новата година с оригинално пожелание!? Разгледайте нашите предложение и направете най-добрият избор за вашето пожелание!