Пожелания за рожден ден на дете

Очички пълни със звездички, гласчета силни като гръм, красивите къдрички и падналите зъбчета, показват колко си порастнало дете! Рожден ден имаш ти и всичко с радост, около теб нека да гърми! Денят е твой и можеш майка си и татко си да подлудиш!

No votes yet

Честит рожден ден,мило дете!!!Бъди здраво,весело и безгрижно за радост и гордост на мама,тати!

No votes yet

Искам да ти пожелая да си прекараш много яко. Нека всички да говорят за страхотния ти рожден ден дълго време.

No votes yet

ЧРД на моето мило дете! Здраве, късмет и всичкото щастие на света ти желая от все сърце!

No votes yet

Скъпо дете, честит ти рожден ден! На този ден празнувам заедно с теб една от най-светлите дати в живота си. Много те обичам и винаги ще бъда до теб, за да ти помагам с всичко, което мога!

No votes yet

Искам да ти пожелая да се целиш високо! Когато целта е висока, наградата също е голяма! Честит Рожден Ден!

No votes yet

Честит празник, мило дете! Този ден е най-щастливия и в моя живот, защото ме дари с така чаканата и желана рожба. Желая ти здраве и късмет, бъди много весело и засмяно! ЧРД!

No votes yet

На моето най-обичaното същество пожелавам много здраве и късмет! Честит рожден ден, скъпо дете! Бъди засмяно, весело и никога не се предавай, защото животът е борба! Мама много те обича!

No votes yet

Честит рожден ден! Мило дете, на твоя специален ден аз съм не по-малко щастлива, защото това е и мой празник – денят, в който се сдобих с най-обичното и най-важното за мен същество на този свят. Бъди здраво, весело, засмяно и много успех в живота!

No votes yet

Мое малко съкровище, честит рожден ден! Много те обичам и това никога няма да се промени, помни го! Желая ти здраве и късмет, много усмивки и весели мигове! Сбъдване на всичко, за което мечтаеш!

No votes yet

Ето, прекрасни летящи фенери, политат като приказка в небето. Те са в чест на детето със златни коси, което рожден ден днес сътвори. Да е честит този твой ден, ден в който ти си роден! Да си здрав, щастлив, добър другар, да танцуваш всеки ден, да играеш много и със мен!

No votes yet

На този ден, сладкишче малко, можеш да вършиш всичките неща, които мама обикновено забранява. Скачай по леглото, яж много сладолед, замервай се със торта, бой с възглавниците направи, ритай и танцувай с приятели добри. Изживей прекрасно най-хубавите детски дни. Честит рожден ден, малко слънце, всички приказни мечти сбъдни!

No votes yet

Принцесо, ЧРД! Пожелавам ти по-малко домашни и повече ваканции.

No votes yet

Хей, приятелче прекрасно, благодаря, че на рожден ден ме покани ти сега! Обичам всички да ядем вкусна тортичка със крем, обичам да играя с теб, да пея и рисувам аз, а във твоя чест сега, ще изпълня песничка. Тя е поздрав мил за теб, защото точно на този ден ти, приятелче любимо, си роден! Честит рожден ден!

No votes yet

Честит рожден ден, детенце мило, книжките под леглото си ще откриеш, моливчетата на шкафчето до теб остави мама, а боичките на масичката татко, да твориш готов/а си те знаят и с тях за празника те поздравяват!

No votes yet

Децата са най-хубавото нещо на света! Разгледайте нашите пожелания и изберете най-хубавото пожелание за рождения ден на вашето любимо дете!