Пожелания за рожден ден на момче

Ей, готин, пожелавам ти много сполуки в любовта, много успехи в училище и много, много приятели!

No votes yet

Желая ти най-хубавата и най-дългата приказка, в която да си главния герой, да побеждаваш доброто и да защитаваш слабите, да бъдеш истински войн и победител!

No votes yet

Ти винаги ще си моето малко момче, което ми дава надежди и сила да продължавам напред. Нека най-скъпите и полезни дарове на живота бъдат в ръцете ти и всеки ден да се чувстваш пълноценен и щастлив!

No votes yet

Младо момче, бъди героят, която искаш да бъдеш и превръщай и най-трудните неща във весели игри и забавни моменти. Живота е пред теб, радвай му се и бъди истински щастлив!

No votes yet

Обичам аз едно момче, което често срещам, пожелавам му от сърце да бъде то щастливо!

No votes yet

Хей момче, виж живота е пред теб, имаш време да сбъднеш всичките си мечти, да се учиш и успееш във всяко начинание. Пожелавам ти всичко това и най-вече винаги да бъдеш здрав и обичан!

No votes yet

На най-готиното и симпатично момче пожелавам безгрижно детство, дълъг живот и много успехи от тук насетне!

No votes yet

В твоя крехък живот се случват необясними неща, за това се учи прилежно, за да разбираш всичко и да правиш каквото си поискаш. Честит рожден ден!

No votes yet

Честит рожден ден, мое пораснало момче. Бъди смел, силен и добър, защото тези качества ще те направят успешен. Нека твоето щастие да зависи само от теб и винаги да бъдеш с един гърди напред пред другите!

No votes yet

Честит рожден ден! Следвай мечтите си, бори се с трудностите и бъде смел, нищо, че си само едно момче.

No votes yet

Вече си голямо момче, за това ти пожелавам да откриеш любовта на живота си, да се научиш да споделяш и да даваш, без да искаш нищо в замяна, да разбереш час по-скоро, че да помагаш на другите е най-хубавото нещо на света!

No votes yet

Желая ти в твоето детство да имаш безброй приключения и всичките да имат добър край, които после да разказваш като приказка пред хората!

No votes yet

Мило момче, навърши още една година и да те гледам как растеш и ставаш голям за мен е истинско удоволствие. Радвам се, че мога да виждам всички твои постижения и как успяваш в нещата, които наистина харесваш да правиш. Знай, че живота дава да гребеш с пълни шепи от неговите блага само ако продължаваш да бъдеш упорит и постоянен. Пожелавам ти от сърце само хубави неща да ти се случват!

No votes yet

Честит рожден ден! Много мацки да забиваш, купона да не свършва и вечерите да са дълги!

No votes yet

Честит рожден ден, мило момче! Бъди винаги млад в душата си и не позволявай на никой да ти отнеме усмивката и мечтите. Продължавай с гордо вдигната глава напред към нови още по-големи успехи!

No votes yet

Накарайте едно момче да се усмихне, като му честите с оригинално пожелание за рожденния му ден!