Пожелания за рожден ден на момче

Мило момче, навърши още една година и да те гледам как растеш и ставаш голям за мен е истинско удоволствие. Радвам се, че мога да виждам всички твои постижения и как успяваш в нещата, които наистина харесваш да правиш. Знай, че живота дава да гребеш с пълни шепи от неговите блага само ако продължаваш да бъдеш упорит и постоянен. Пожелавам ти от сърце само хубави неща да ти се случват!

No votes yet

Честит рожден ден, мое пораснало момче. Бъди смел, силен и добър, защото тези качества ще те направят успешен. Нека твоето щастие да зависи само от теб и винаги да бъдеш с един гърди напред пред другите!

No votes yet

Младо момче, бъди героят, която искаш да бъдеш и превръщай и най-трудните неща във весели игри и забавни моменти. Живота е пред теб, радвай му се и бъди истински щастлив!

No votes yet

Желая ти в твоето детство да имаш безброй приключения и всичките да имат добър край, които после да разказваш като приказка пред хората!

No votes yet

Честит рожден ден! Следвай мечтите си, бори се с трудностите и бъде смел, нищо, че си само едно момче.

No votes yet

Вече си голямо момче, за това ти пожелавам да откриеш любовта на живота си, да се научиш да споделяш и да даваш, без да искаш нищо в замяна, да разбереш час по-скоро, че да помагаш на другите е най-хубавото нещо на света!

No votes yet

Хей момче, виж живота е пред теб, имаш време да сбъднеш всичките си мечти, да се учиш и успееш във всяко начинание. Пожелавам ти всичко това и най-вече винаги да бъдеш здрав и обичан!

No votes yet

Честит рожден ден! Много мацки да забиваш, купона да не свършва и вечерите да са дълги!

No votes yet

Обичам аз едно момче, което често срещам, пожелавам му от сърце да бъде то щастливо!

No votes yet

Ти винаги ще си моето малко момче, което ми дава надежди и сила да продължавам напред. Нека най-скъпите и полезни дарове на живота бъдат в ръцете ти и всеки ден да се чувстваш пълноценен и щастлив!

No votes yet

Ей, готин, пожелавам ти много сполуки в любовта, много успехи в училище и много, много приятели!

No votes yet

В твоя крехък живот се случват необясними неща, за това се учи прилежно, за да разбираш всичко и да правиш каквото си поискаш. Честит рожден ден!

No votes yet

Желая ти най-хубавата и най-дългата приказка, в която да си главния герой, да побеждаваш доброто и да защитаваш слабите, да бъдеш истински войн и победител!

No votes yet

Честит рожден ден, мило момче! Бъди винаги млад в душата си и не позволявай на никой да ти отнеме усмивката и мечтите. Продължавай с гордо вдигната глава напред към нови още по-големи успехи!

No votes yet

На най-готиното и симпатично момче пожелавам безгрижно детство, дълъг живот и много успехи от тук насетне!

No votes yet

Накарайте едно момче да се усмихне, като му честите с оригинално пожелание за рожденния му ден!