Пожелания за рожден ден на жена

Да бях поет да те възпея, но не съм, да бях писател, да те опиша, но не съм, да бях певец, да те възпея, но не съм, за това ти пожелавам скромно, от сърце здраве, щастие, любов и още 100 неща...

Average: 5 (1 vote)

С радост и надежда за сбъдване дори и на най-смелите ти мечти ти честитя твоя скъп празник! Желая ти всичкото добро на земята и никога не се отчайвай в трудни моменти, защото аз винаги ще бъда до теб!

No votes yet

В един от най-специалните дни в живота ти аз те поздравявам и ти желая много щастие и сбъдване на всичко, за което мечтаеш. Ти заслужаваш най-доброто, затова съм сигурна, че ще го получиш. Бъди здрава!

Average: 5 (1 vote)

Честит рожден ден, мила! Желая ти всичко хубаво, което може да си представиш да ти се случи, верни приятели до себе си да имаш, винаги да побеждаваш с финес и най-прекрасния човек до себе си да имаш!

No votes yet

ЧРД, мамо! Ти си всичко за мен, затова, бъди здрава и винаги усмихната не само на твоя празник, но и всеки ден от живота си! Много те обичам и ти пожелавам оттук-насетне да ти се случват най-хубавите неща, които можеш /или не можеш/ да си представиш!

No votes yet

Бъди щастлива, но по своя начин, с много смях, луди моменти и дълги вечери с приятели!

Average: 5 (1 vote)

Бъди горда и независима, никога не отстъпвай пред врага и продължавай, както само ти си знаеш да жънеш нови и нови успехи.

No votes yet

И тази година ти дочака да дойде най-важният за теб ден, този, в който си се родила. Бъди весела и щастлива не само на празника си, но и през всички останали дни и не забравяй, че ние сами градим щастието си. Успех!

No votes yet

На жената, която обичам пожелавам искрена любов, щастливи незабравими мигове и хиляди сбъднати мечти. Обичам те!

Average: 5 (1 vote)

Пожелавам ти винаги да бъдеш същата уверена и упорита жена, да вървиш напред с гордо вдигната глава и все така да продължаваш да жънеш успех след успех! Честит рожден ден!

Average: 5 (1 vote)

Пожелавам ти все така да бъдеш красива - не само външно, но и в душата и сърцето си. Честит рожден ден!

Average: 4 (1 vote)

На моята добра и обичана жена пожелавам цялото щастие, което може да понесе, все така истински да обича, да ми прощава, когато сбъркам... отново и да продължава да бъде нежна и красива като цвете!

No votes yet

Живота е прекрасен, когато познавам хора като теб, непринудени, усмихнати, честни и винаги готови да помогнат. Желая ти всичко най-красиво и желано да ти се случва, винаги да срещаш правилните хора и да намираш най-добрите решения на всеки проблем.

No votes yet

Скъпа моя, на този твой скъп празник искам да ти пожелая всичкото добро, което съществува на земята! Бъди усмихната, весела, щастлива и продължавай неуморно да преследваш мечтите си. Обичам те много, ЧРД!

No votes yet

И нека хиляди слънца да светят над тебе и пътеводна светлина да те води към приказни места. Честит рожден ден, скъпа!

No votes yet

Зарадвайте вашата приятелка, майка, леля, колежка, съученичка, учителка или просто някоя готина мацка с весело и оригинално пожелание за рожденият ден!