Пожелания за рожден ден на жена

В един от най-специалните дни в живота ти аз те поздравявам и ти желая много щастие и сбъдване на всичко, за което мечтаеш. Ти заслужаваш най-доброто, затова съм сигурна, че ще го получиш. Бъди здрава!

Average: 5 (1 vote)

Живота е прекрасен, когато познавам хора като теб, непринудени, усмихнати, честни и винаги готови да помогнат. Желая ти всичко най-красиво и желано да ти се случва, винаги да срещаш правилните хора и да намираш най-добрите решения на всеки проблем.

No votes yet

ЧРД, мамо! Ти си всичко за мен, затова, бъди здрава и винаги усмихната не само на твоя празник, но и всеки ден от живота си! Много те обичам и ти пожелавам оттук-насетне да ти се случват най-хубавите неща, които можеш /или не можеш/ да си представиш!

No votes yet

На жената, която обичам пожелавам искрена любов, щастливи незабравими мигове и хиляди сбъднати мечти. Обичам те!

Average: 5 (1 vote)

Честит рожден ден, мила! Желая ти всичко хубаво, което може да си представиш да ти се случи, верни приятели до себе си да имаш, винаги да побеждаваш с финес и най-прекрасния човек до себе си да имаш!

No votes yet

Да бях поет да те възпея, но не съм, да бях писател, да те опиша, но не съм, да бях певец, да те възпея, но не съм, за това ти пожелавам скромно, от сърце здраве, щастие, любов и още 100 неща...

Average: 5 (1 vote)

Бъди щастлива, но по своя начин, с много смях, луди моменти и дълги вечери с приятели!

Average: 5 (1 vote)

Пожелавам ти все така да бъдеш красива - не само външно, но и в душата и сърцето си. Честит рожден ден!

Average: 4 (1 vote)

Скъпа моя, на този твой скъп празник искам да ти пожелая всичкото добро, което съществува на земята! Бъди усмихната, весела, щастлива и продължавай неуморно да преследваш мечтите си. Обичам те много, ЧРД!

No votes yet

На моята добра и обичана жена пожелавам цялото щастие, което може да понесе, все така истински да обича, да ми прощава, когато сбъркам... отново и да продължава да бъде нежна и красива като цвете!

No votes yet

Пожелавам ти винаги да бъдеш същата уверена и упорита жена, да вървиш напред с гордо вдигната глава и все така да продължаваш да жънеш успех след успех! Честит рожден ден!

Average: 3 (2 votes)

И нека хиляди слънца да светят над тебе и пътеводна светлина да те води към приказни места. Честит рожден ден, скъпа!

No votes yet

И тази година ти дочака да дойде най-важният за теб ден, този, в който си се родила. Бъди весела и щастлива не само на празника си, но и през всички останали дни и не забравяй, че ние сами градим щастието си. Успех!

No votes yet

С радост и надежда за сбъдване дори и на най-смелите ти мечти ти честитя твоя скъп празник! Желая ти всичкото добро на земята и никога не се отчайвай в трудни моменти, защото аз винаги ще бъда до теб!

No votes yet

Бъди горда и независима, никога не отстъпвай пред врага и продължавай, както само ти си знаеш да жънеш нови и нови успехи.

No votes yet

Зарадвайте вашата приятелка, майка, леля, колежка, съученичка, учителка или просто някоя готина мацка с весело и оригинално пожелание за рожденият ден!