Пожелания за рожден ден за момиче

ЧРД, Красавице! Пожелавам ти много истински приятели до теб. Нека да си изкараш приказно! Бъди щастлива!

No votes yet

Ти си сладка, мъничка сега, моя радост, слънчева душа. Искам да те поздравя за рожденния ти ден! Да ти кажа, че всичко си за мен, че те обичам като дъщеря и за мен ти си топла светлина. Бъди ми здрава, умна и добра, бъди чаровница, както до сега и нека всяка твоя искрена мечта се сбъдне точно тук и сега! Честит рожден ден, мила моя племеннице!

No votes yet

ЧРД! Искам да ти пожелая да станеш жената, която ти желаеш!

No votes yet

Честит рожден ден, мила! Често казваме, че най-важните неща са невидими с просто око, но ти си доказателство, че вътрешната красота се отразява и на външността, защото носиш хармония и доброта в себе си! Не ми остава нищо друго освен да ти пожелая да бъдеш себе си и да не се променяш, защото ти си прекрасна! Весело изкарване на празника!

No votes yet

Честит рожден ден! Да си жива и здрава все така хубава!

No votes yet

Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

No votes yet

Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН.

No votes yet

ЧРД! Искам да ти пожелая да си винаги така лъчезарна и красива!

No votes yet

Честит Рожден Ден! И отново е време за купон. Пожелавам ти едно вълнуващо изживяване, много яки подаръци и нека всички, които искаш, да са около теб!

No votes yet

Честит Рожден Ден, Приятелко! Бъди жива, здрава и винаги така усмихната. И нека да намериш момчето, което да те оцени изцяло!!

No votes yet

Честит рожден ден, скъпа дъще! От деня на твоето раждане до сега ние, твоите родители, сме на седмото небе от щастие. Да имаш дъщеричка е може би най-хубавото нещо на света. Ти със сигурност си най-прекрасното чудо, който живота може да ни поднесе. Благословени сме с теб, обожаваме те! Бъди много здрава и щастлива, ние винаги ще те обичаме и подкрепяме! Весел празник!

No votes yet

Честит рожден ден, Принцесо! Пожелавам ти момчето, което харесваш, да е твое!

No votes yet

На хубави дати се раждат само хубави хора ! Днес е една прекрасна дата , а за мен ти си повече от прекрасен човек ! Ч.Р.Д.

No votes yet

Честит рожден ден на едно момиче, което е по-красиво и от цъфнало кокиче. Хвърчи като малко птиче, шумно е като кукувиче, това е моето малко сладко момиче.

No votes yet

Честит рожден ден, скъпо момиче! Ще взема песента на славея, за да те поздравя преди всички! Ще взема от зората топлина, за да погаля нежните ти страни. Ще взема от росата свежестта, за да те озаря с най-чистата любов. Ще взема лунна светлина, за да те накарам да мечтаеш. Ще ти донеса звезда, за да се сбъдне всяка твоя мечта! Не само днес, а завинаги

No votes yet

Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

No votes yet

Зарадвайте някое готино момиче, като и честитите с оригинално пожелание за рожденият й ден!