Пожелания за рожден ден за мъж

Имаш толкова много причини да се гордееш със себе си, но аз ще ти изброя само три: ти си успял мъж с добра работа, добър съпруг с красива жена до себе си и добър баща, който има най-прекрасните деца. Честит рожден ден!

No votes yet

Животът е като море, изпълнено с приливи и отливи, така че нека на този рожден ден да хванеш лодката на късмета и щастието. Бъди щастлив сега, утре и завинаги и успех за още една нова година. Честит Рожден ден!

No votes yet

Някой толкова специален човек като теб заслужава най-скъпия и красив подарък днес. Аз ти пожелавам това да бъде здравето, щастието и късмета. Честит рожден ден!

No votes yet

Да си щастлив значи да си здрав, да имаш много приятели, семейство, което да те обича и достатъчно пари, за да живееш добре. Е, аз ти ги пожелавам всичките тези неща да ги имаш в изобилие и да им се радваш истински!

No votes yet

Днес е денят, в която не трябва да ти пука за лошите дни и несполуки. Пожелавам ти да отвориш днес извора на живота и той да те благослови с всички негови блага и красоти.

No votes yet

Вдигам тежка чаша с пожелание за крепко здраве, успехи във всичко и небивал късмет и пия до дъно за твоят щастлив живот. Честит рожден ден!

No votes yet

Наслаждавай се на живота, като истински мъж, който знае какво иска, какво обича и как да постигне и невъзможното!

No votes yet

Вече си с още 1 година по-стар, но за мен си с 1 идея по-красив, по-умен и по-готин. Продължавай в същия дух, до достигане на най-голямо съвършенство!

No votes yet

На твоят голям ден ти пожелавам радост, забавление, щастие, любов, здраве и всичко останало, което не се купува с пари.

No votes yet

Нека всички причини, които до сега са те правили тъжен да изчезнат завинаги и страхотните мигове да се увеличават с всеки изминат ден, докато станат поне милион.

No votes yet

Пожелавам ти светло бъдеще изпълнено с работа, която ти носи удоволствие, приятели, които да са винаги до теб в добро и лошо и здраво семейство, където всички да се обичате истински!

No votes yet

На този ден ти празнуваш не само рождения си ден, но и колко много си научил от живота и колко много успехи имаш зад себе си. А аз ти пожелавам поне още толкова щастливи моменти да имаш плюс много здраве и късмет да имаш!

No votes yet

Пожелавам ти до теб да крачат винаги здравето, мъдростта, силата и вярата, а да бягат надалеч всички несполуки, които са те препъвали до момента. Наслука и попътен вятър!

No votes yet

Бъди силен мъж, но с голямо сърце и душа, за да може да обичаш истински, докато пазиш с живота си най-ценното, което е винаги до теб и те подкрепя!

No votes yet

Пожелавам ти от този ден нататък всичките ти проблеми да изчезнат, а на тяхно място да дойдат само успехи, поводи за празнуване, дълги вечери с приятели добри и още куп други забавления!

No votes yet

Направете рожденния ден на вашият на вашият любим колега,приятел,съученик, шеф или просто някой готин пич още по-специален! Поднесете му едно оригинално пожелание от нашите!